click me

Høring

Byrådet har vedtaget at fremlægge Planstrategien 2019 i offentlig høring i 8 uger – i henhold til bestemmelserne i Lov om Planlægning § 24.

Se Planstrategi 2019 her. (åbner i nyt vindue)

Din mulighed

Hvis du har kommentarer til forslaget til Planstrategien 2019 skal du sende dem senest den "4. november 2019" til Teknik og Miljø.

Det kan du gøre her fra siden ved at skrive din kommentar ind i formularen, hvor du også kan vedhæfte billeder, kort eller andre filer i jpg eller pdf format. Du skal oplyse dit navn og adresse, og en e-mailadresse. E-mailadressen bruges til at sende en kvittering retur til dig, når vi har modtaget dine kommentarer.

Alle kommentarer behandles i Byrådet. Til brug for behandlingen i det politiske system udarbejdes en oversigt over alle kommentarer. I oversigten vil dit navn fremgå sammen med den eller de kommentarer du har sendt os.

Byrådet vil i forbindelse med behandlingen af alle kommentarer tage stilling til om planforslaget skal ændres, før det vedtages.

Hvis du er omfattet af navne- og adressebeskyttelse og du indsender kommentarer er det vigtigt, at du gør kommunen opmærksom på dette.


Hvis du har adressebeskyttelse sæt kryds her: 

Kommuneplan 2017
MENU
SØG

Læsevejledning

Denne kommuneplan kan læses i sin helhed her på siden. Du kan også vælge at læse enkelte afsnit i planen. Her finder du en lille vejledning til, hvordan du bruger siden, og hvordan du kommer rundt på siden: pdf Vejledning.pdf (841.8 KB)

Hvis du vil vide, hvad der gælder for en enkelt ejendom - fx din egen - skal du blot skrive din adresse i feltet på forsiden, og alle retningslinjer, rammer og emner fra sektorplaner vil blive vist i en liste, hvor du kan klikke på den enkelte og få vist både teksterne. Hvis der hører et kort til den tekst du klikker på, vil det også blive vist. Ringsted Kommune arbejder på at indarbejde alle lokalplaner som en del af denne planportal. Når lokalplansiden tages i brug, vil du også få vist lokalplaner, der gælder for din ejendom.


Kontakt

Ringsted Kommune

Teknik & Miljøcenter
Rønnedvej 9
4100 Ringsted

+45 57 62 63 00

teknikogmiljo@ringsted.dk

Interne links

Planportal

Kommuneplan

Lokalplaner (kommer senere)

Sektorplaner

Eksterne links

Planloven

Statslige interesser

Regional udviklingsplan